تاريخ انتشار : 1401/06/09 - 11:04

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد  سال ۱۴۰1 دانشگاه رسام

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد  سال ۱۴۰1دانشگاه رسام

سپاس خداوندی را که انسان را به زیور علم، دانایی آراسته و رحمت بی پایان خود را بر وی ارزانی داشته است و اهداء سلام و صلوات بر پیشگاه پیامبر اکرم (ص) و خاندان پاک و مطهرش. مایه ی سربلندی و خرسندی است که افتخار خدمتگزاری به ما ارزانی گردیده و از این حیث شاکر درگاه خداوند منانیم و از محضر آفریدگار حکیم استمرار توفیق دانشجویان جدیدالورود دانشگاه رسام  را در جمیع جهات خواستاریم. ضمن عرض تبریک به تمامی پذیرفته شدگان گرامی مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰1 دانشگاه رسام در رشته های حسابداری،حسابداری بخش عمومی،مهندسی معماری ،معماری اسلامی،مطالعات معماری،معماری و انرژی،معماری منظر،معماری بایونیک و معماری دیجیتال خواهشمند است ضمن مطالعه دقیق این اطلاعیه نسبت به انجام ثبت نام خود اقدام نمایند.

هدیه ریاست به دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد 10 درصد تخفیف شهریه می باشد

زمان ثبت نام
دانشجویان گرامی می توانند جهت ثبت نام از تاریخ 1401/06/09 لغایت 1401/06/17 از ساعت 8:30 الی 15:30 به محل دانشگاه رسام به نشانی کرج خیابان شهید بهشتی، به سمت باغستان ، نرسیده به میدان امام حسین (ع) جنب خیابان استاد شهریار دانشگاه رسام مراجعه نمایید.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام
۱- اصل و یا گواهی موقت مدرک کاردانی و کارشناسی و یا گواهی اعلام معدل
۲- ریز نمرات مدرک کاردانی و کارشناسی
۳-اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
۴-شش قطعه‌ عكس‌ ۴×۳ تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ در سال ‌جاري‌
مدارک مورد نیاز جهت صدور کارت دانشجویی
۱- کپی تمامی صفحات شناسنامه
۲- کپی کارت ملی پشت و رو
۳- یک قطعه عکس ۳*۴
۴- تکمیل شده فرم درخواست صدور کارت دانشجویی

لطفا قبل از مراجعه حضوری به دانشگاه احراز هویت خود را بصورت مجازی به شرح زیر انجام دهید.

طریقه احراز هویت مجازی:

1. وارد سامانه دانشجویی شده https://erp.rasam.ac.ir

2. منوی پذیرش را انتخاب نمایید.

3. کد ملی، شماره شناسنامه و عدد داخل کادر مربوطه را وارد کنید.

4. در مرحله بعدی پایین صفحه تعهدنامه را تیک بزنید و بعد دکمه ثبت را کلیک و از قسمت بالا سمت راست گزینه صفحه بعد را انتخاب نمایید.

5. مشخصات خانوادگی خود را بصورت کامل وارد نمایید و دکمه ثبت را کلیک و از قسمت بالا سمت راست گزینه صفحه بعد را انتخاب نمایید.

6. مقطع تحصیلی خود را بصورت کامل تکمیل در صورت نیاز برای اضافه کردن مدرک تحصیلی دکمه جدید را انتخاب نمایید و اطلاعات را کامل کنید و دکمه ثبت را کلیک و از قسمت بالا سمت راست گزینه صفحه بعد را انتخاب نمایید.

7. دکمه صفحه بعد را از قسمت بالای سایت کلیک نمایید.

8. چاپ اطلاعات را کلیک نمایید.

9. فرم مربوطه را پرینت گرفته و به واحد مالی مراجعه نمایید.

مراحل ثبت نام حضوری:

1. مراجعه به انتشارات تهیه پوشه و فرم

2. مراجعه به واحد مالی جهت پرداخت شهریه

3. مراجعه به محل ثبت نام احراز هویت

4. مراجعه به محل ثبت نام واحد آموزش جهت دریافت انخاب واحد

5. مراجعه به محل ثبت نام واحد حراست جهت دریافت کارت دانشجویی

به اطلاع کلیه دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد می رساند، در صورت تمایل به پرداخت اقساطی شهریه در روز ثبت نام دو فقره چک صیادی به مبلغ 15،000،000ریال به تاریخ های 1401/08/05 و 1401/09/05 به همراه داشته باشند.

در پایان ضمن آرزوی موفقیت روز افزون برای شما عزیزان به اطلاع می رساند، دانشگاه رسام مفتخر است ، خدمات زیر را جهت افزایش رفاه حال دانشجویان عزیز ارائه نماید:
•اعطای همزمان مدرک فنی و حرفه ای مورد تایید سازمان جهاني كار ILO
•برگزاری دوره های آموزش زبان انگلیسی برای تمامی سطوح