تاريخ انتشار : 1401/04/01 - 09:48

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1402-1401

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) در مقطع کارشناسی ارشد
سال تحصیلی 1402-1401

دانشگاه رسام در سال تحصیلی 1402-1401 از بین دانشجویان ممتاز و واجد شرایط و با استناد به آیین نامه جذب استعدادهای درخشان شماره ۷۷۹۴۸ مورخ ۹۳/۰۵/۰۵ و اصلاحیه شماره ۲۹۹۵۷۴/۲ مورخ ۹۶/۱۲/۱۶ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته های حسابداري ،مهندسی معماری، مهندسی معماری اسلامی، مهندسی معماری منظر، فناوری معماری(گرایش بیونیک و دیجیتال)، معماری و انرژی، مطالعات معماری ایران اقدام به پذیرش تعداد محدودی دانشجو بدون آزمون ورودی (استعداد درخشان) می‌نماید.

الف) شرایط متقاضیان:
1.    دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی که حداکثر در مدت ۸ نیم‌سال فارغ‌التحصیل شده و پس از شش نیم‌سال تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهای درسی، به لحاظ میانگین جزء پانزده درصد برتر دانشجویان هم‌رشته و هم‌ورودی خود باشند.
۲.    دانشجویان باید حداکثر تا تاریخ 1401/06/31 فارغ التحصیل شوند در غیر اینصورت پذیرش آنان لغو خواهد شد.
۳.    این فراخوان شامل دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی پیوسته می‌باشد و دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی ناپیوسته مجاز به شرکت در آن نیستند.
۴.    پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله بعد از دانش‌آموختگی و صرفاً برای یکبار امکان پذیر است.
۵.    پذیرش در همان رشته تحصیلی و یا رشته های تحصیلی مرتبط با آن به تشخیص گروه آموزشی و تایید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است.
۶.     تایید نهایی متقاضیان منوط به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (سازمان سنجش آموزش کشور) و مطابق ضوابط آخرین آیین‌نامه‌های این وزارت‌خانه خواهد بود.

مدارک مورد نیاز:
•    تصویر شناسنامه
•    تصویر کارت ملی
•    عکس ۴*۳
•    تکمیل فرم تقاضا نامه ثبت نام اولیه
•    گواهی رتبه ممتاز دانشجو در بین ورودی¬های رشته (تعداد ورودی ها در گواهی ذکر شود) که به تایید آموزش دانشکده و دانشگاه رسیده باشد.

متقاضیان باید مدارک فوق را پس از تکمیل حداکثر تا تاریخ 1401/04/10 به واحد آموزش دانشگاه رسام به نشانی کرج، میانجاده(خیابان شهید بهشتی) به سمت باغستان، قبل از میدان امام حسین،موسسه آموزش عالی رسام واحد آموزش تحویل نمایند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن(داخلی ۱۰۶)۰۳-۰۲۶۳۴۵۲۴۷۰۱ تماس حاصل نمایید