تاريخ انتشار : 1400/06/30 - 14:20

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کاردانی فنی و حرفه ای سال 1400 دانشگاه رسام

سپاس خداوندی را که انسان را به زیور علم، دانایی آراسته و رحمت بی پایان خود را بر وی ارزانی داشته است و اهداء سلام و صلوات بر پیشگاه پیامبر اکرم (ص) و خاندان پاک و مطهرش. مایه ی سربلندی و خرسندی است که افتخار خدمتگزاری به ما ارزانی گردیده و از این حیث شاکر درگاه خداوند منانیم و از محضر آفریدگار حکیم استمرار توفیق دانشجویان جدیدالورود دانشگاه رسام  را در جمیع جهات خواستاریم. ضمن عرض تبریک به تمامی پذیرفته شدگان گرامی کاردانی فنی و حرفه ای سال 1400 دانشگاه رسام در رشته های معماری، فتوگرافیک ،تربیت بدنی و نقاشی،حسابداري بازرگاني خواهشمند است ضمن مطالعه دقیق این اطلاعیه نسبت به انجام ثبت نام خود اقدام نمایند.

زمان ثبت نام:
پذیرفته شدگان گرامی می توانند از تاریخ 1400/07/01 لغایت 1400/07/03 از ساعت 8:30 صبح الی 16:00 عصر، با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به محل دانشگاه به نشانی: "کرج، خیابان شهید بهشتی (میانجاده) به سمت باغستان، نرسیده به میدان امام حسین (ع)، موسسه آموزش عالی رسام" مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:
1-اصل دیپلم
2- ریز نمرات
3-رسید درخواست تاییدیه تحصیلی(جهت درخواست تاییدیه تحصیلی به سایت emt.medu.ir مراجعه فرمایید)
4-اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
5-شش قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ در سال ‌جاري‌
مدارک مورد نیاز جهت صدور کارت دانشجویی:
1- کپی تمامی صفحات شناسنامه
2- کپی کارت ملی پشت و رو
3- یک قطعه عکس 3*4
4- تکمیل شده فرم درخواست صدور کارت دانشجویی

در پایان ضمن آرزوی موفقیت روز افزون برای شما عزیزان به اطلاع می رساند، دانشگاه رسام مفتخر است ، خدمات زیر را جهت افزایش رفاه حال دانشجویان عزیز ارائه نماید:
•اعطای تخفیف در شهریه ثابت و متغیر
•اعطای همزمان مدرک فنی و حرفه ای مورد تایید سازمان جهاني كار
•برگزاری دوره های آموزش زبان انگلیسی برای تمامی سطوح
•برگزاری نمایشگاه های داخلی و خارجی در راستای معرفی و فروش آثار هنری دانشجویان
•هدایت و حمایت از دانشجویان فارغ التحصیل جهت اشتغال در بازارهای کار بین المللی
•ارائه خوابگاه تحت نظارت دانشگاه برای دانشجویان غیر بومی
•تخصیص وام دانشجویی
•تقسیط شهریه
•ارائه سرویس ایاب و ذهاب رایگان

به علت شيوع ويروس کرونا از متقاضيان تقاضا مي گردد جهت ثبت نام براي حفظ پروتکل هاي بهداشتي  خودکار شخصي همراه خود داشته باشيد.

شماره های تماس:         ۰۹۹۱۲۳۴۶۹۲۱  -  ۰۲۶۳۴۵۲۴۷۰۱   -  ۰۲۶۳۴۵۲۴۷۰۲

کانال اطلاع رسانی تلگرام : rasamuniversity_ch