تاريخ انتشار : 1400/02/08 - 12:05

کارگاه آموزش مجازی زنگ ایرانداک

قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی
پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) برای آشنایی بیشتر مدیران، استادان، کتابداران، و دانشجویان با سامانه‌ها و برخی دیگر از خدمات ایرانداک، کارگاه آموزش مجازی زنگ ایرانداک: آشنایی و کار با سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک را برگزار می‌کند.
زمان: سه‌شنبه 28 اردیبهشت 1400 از ساعت 10 تا 12(یادآور می‌شود پس از پرشدن کارگاه، برای تاریخ بعدی نام‌نویسی انجام خواهد شد)

محل برگزاری کارگاه: مجازی
هزینه: رایگان

محتوا: فرایند دریافت پیشینه پژوهش؛ عضویت در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده؛ فرایند ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده؛ فرایند نام‌نویسی و کاربرد سامانه همانندجو؛ آشنایی با پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج) و دریافت اطلاعات پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها؛ و برخی دیگر از سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک ارائه خواهد شد.

اطلاعات بیشتر و نام‌نویسی در نشانی irandoc.ac.ir/page/2964 در دسترس است.