تاريخ انتشار : 1399/07/24 - 23:46

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه رسام سال 1399

ضمن عرض تبریک به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی،کارشناسی پیوسته و کاردانی به کارشناسی  دانشگاه رسام می رساند:

پذیرفته شدگان عزیز می توانند از روز دوشنبه مورخ 99/07/28 لغایت روز پنج شنبه 99/08/01 جهت ثبت نام با در دست داشتن مدارک خود از ساعت 8:30 لغایت 16:00 به محل دانشگاه به نشانی کرج خیابان شهید بهشتی به سمت باغستان نرسیده به میدان امام حسین مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز
دانش آموزان - نظام آموزشي 3-3-6 :
1.اصل و کپی ديپلم و ريزنمرات
2.رسید تاييديه تحصيلي (مراجعه به دفتر پیشخوان دولت)
3. 6قطعه عکس 4*3

4. شناسنامه  و كارت ملياصل (كپي ۲ سري)

دانش آموزان نظام قديم يا نظام سالي واحدي:
1.اصل و کپی ديپلم و ريزنمرات
2.اصل و کپی مدرک پيش دانشگاهي و ريزنمرات
3. رسید تاييديه تحصيلي ديپلم و پيش دانشگاهي (مراجعه به دفتر پیشخوان دولت)

4. شناسنامه  و كارت ملياصل (كپي ۲ سري)

5. 6قطعه عکس 4*3

براي درخواست تاييديه تحصيلي آدرس دانشگاه و کد پستي به شرح ذيل مي باشد:
البرز، کرج ، بلوار باغستان ، روبروی بلوار سربازان گمنام ،  نرسیده به میدان فاطمیه ( امام حسین)  - موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی رسام

کد پستی دانشگاه  :  ۳۱۹۳۷۴۷۸۴۶

مراحل ثبت نام:
1.احراز هويت  (توسط خود دانشجو بصورت اينترنتي انجام شود) به لینک زیر مراجعه کنید:

از منوی سمت راست بر روی   کلیک نمایید، در صفحه جدید بر روی  کلیک و وارد صفحه بعد می شوید،

در این قسمت کد ملی و شماره شناسنامه  با صفر وارد کنید، سپس عبارت تصویری که مشاهده می کنید را وارد نمایید و بر روی شروع ثبت نام کلیک کنید تا به صفحه بعد وارد شوید. مراحل ثبت نام را به ترتیب انجام داده و فیلدهای موجود را به صورت کامل تکمیل نموده و بروی ثبت کلیک نمایید، بعد از تکمیل فرم ها و ثبت اطلاعات از بالای صفحه بر روی  کلیک نمایید تا به مرحله بعدی ثبت نام رفته و در آخر هم ارسال درخواست را انتخاب کنید.

2. تهيه پوشه و تکميل فرم ها
3. پرداخت شهريه
4. تشکيل پرونده و انتخاب واحد
5. دريافت نام کاربري و رمز عبور و نحوه ورود به کلاس مجازي در واحد فناوری اطلاعات