تاريخ انتشار : 1399/06/16 - 11:03

پيام تبريك جناب آقاب دكتر محمد ربیعی رئیس هیات امنا دانشگاه رسام

دكترمحمد ربیعی رئیس هیات امنا  دانشگاه رسام به مناسبت آغاز سال تحصيلي 1400-1399 و ورود دانشجويان جدید الورود  پيامي صادر كرد. درپيام تبريك دكترربیعی آمده است:

آغار سال تحصيلي جديد و شروع دلنشين فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي را به جامعه دانشگاهي و دانشجويان عزيز دانشگاه رسام و به خصوص دانشجويان گرامي جديد الورود كه براي نخستين بار به محيط مقدس دانشگاه گام نهاده اند صميمانه تبريك گفته و براي همگان از درگاه خداوند متعال موفقيت، بهروزي و سعادت را آرزومندم. امید است که با وجود شرایط ویژه ناشی از اپیدمی کرونا و آموزش مجازی، با تلاشی مضاعف و بیش از پیش در عرصه دانش و علم آموزی گام برداریم.

جايگاه رفيع دانشگاه به عنوان نهادي اجتماعي، فرهنگي، آموزشي، پژوهشي و كارآفريني و كانون تفكر و جوشش فكري در جامعه، لزوم مشاركت نخبگان و دانشگاهيان در زمينه هاي مختلف فرهنگي به ويژه كرسي هاي آزاد انديشي، ايجاد فضاي نقدپذيري و گفتگو در دانشگاه ها و ايجاد اتاق هاي فكر در راستاي ارتقاي سطح معنوي، اخلاقي و فرهنگي و نيز استفاده بهينه از ظرفيت هاي علمي، هنري و اجتماعي دانشجويان را ايجاب مي كند. در اين راستا بر يكايك اعضاي جامعه دانشگاهي است كه با ايجاد فضايي همراه با نشاط، پويايي علمي و فرهنگي در محيط دانشگاهي تلاش نمايند.
اميد است به فضل الهي، در طول سال تحصيلي جديد در جهت تهذيب، خود سازي و علم اندوزي، تلاش مضاعف نموده و در آينده با علم و معرفت بيشتر در جهت پيشرفت كشور مثمر ثمر باشيم. همچنين اميد است دانشجويان گرامي جديدالورود در سال تحصيلي پيش رو با تلاشي دوچندان و همتي والاتر از قبل با انگيزه‌هاي قوي و محكم دانش طلبي، جوياي كسب علم و بالا بردن توان بينشي خود؛ هم در جهت افزايش حجم اطلاعات علمي و هم در بهينه‌سازي اطلاعات و عمق بخشيدن به آن گام بر‌دارند.

در پايان با استعانت از خداوند متعال، براي كليه دانشجويان، اعضاي هيئت علمي و همه كاركنان دلسوز و تلاشگر دانشگاه رسام ، آرزوي توفيق روزافزون در تمامي عرصه ها را خواستارم.

دكتر محمد ربیعی
                                       رئیس هیات امنا دانشگاه رسام