تاريخ انتشار : 1399/01/16 - 16:16

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد معماری

قابل توجه دانشجويان كارشناسي ارشد معماري:
بدينوسيله به اطلاع دانشجويان گرامي مي رساند آن دسته از دانشجوياني كه پيش پروپوزال آنها به تاييد استاد راهنماي ايشان رسيده است مي توانند پيش پروپوزال خود را براي جناب آقاي دكتر رازقي از طريق واتس اپ و يا ايميل ايشان به نشاني razeghi.alireza@gmail.com ارسال نمايند.
آن دسته از دانشجوياني كه پروپوزال آنها به امضا استاد راهنما رسيده باشد ميتوانند پروپوزال خود را جهت داوري به واحد پژوهش(سركار خانم يوسفي)در طول هفته تحويل دهند و نتيجه داوري در اسرع وقت(دو هفته)اعلام مي گردد.
و آن دسته از دانشجوياني كه پوروپوزال آنها داوري گرديده و تصحيح نهايي را انجام داده اند مي توانند پروپوزال تصحيح شده خود را به انضمام همانند جويي(كمتر از ٣٠ درصد)، پيشينه يابي و نسخه داوري شده پوروپوزال را در طول هفته به واحد پژوهش(سركار خانم يوسفي)تحويل دهند.

• اطلاعیه آموزش
  • اطلاعیه امور کلاس ها