تاريخ انتشار : 98/09/06 - 23:23

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد نیم سال دوم سال 1398 دانشگاه رسام

آغاز سال تحصيلي جديد و شروع دلنشين فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي را به جامعه دانشگاهي و دانشجويان عزيز دانشگاه رسام و به خصوص دانشجويان گرامي جديد الورود پذیرفته شده در مقطع کارشناسی ارشد رشته های  حسابداری، فناوری معماری دیجیتال، فناوری معماری بیونیک، مهندسی معماری ، مهندسی معماری اسلامی، معماری منظر، معماری و انرژی ، مطالعات معماری ایران صميمانه تبريك گفته و براي همگان از درگاه خداوند متعال موفقيت، بهروزي و سعادت را آرزومندیم.

اميد است به فضل الهي، در طول سال تحصيلي جديد در جهت تهذيب، خود سازي و علم اندوزي، تلاش مضاعف نموده و در آينده با علم و معرفت بيشتر در جهت پيشرفت كشور مثمر ثمر باشيم. همچنين اميد است دانشجويان گرامي جديدالورود در سال تحصيلي پيش رو با تلاشي دوچندان و همتي والاتر از قبل با انگيزه‌هاي قوي و محكم دانش طلبي، جوياي كسب علم و بالا بردن توان بينشي خود؛ هم در جهت افزايش حجم اطلاعات علمي و هم در بهينه‌سازي اطلاعات و عمق بخشيدن به آن گام بر‌دارند.

زمان ثبت نام:

پذیرفته شدگان گرامی می توانند از تاریخ 98/09/09 لغایت 98/09/13  از ساعت 8 صبح الی 16 عصر، با در دست داشتن مدارک مورد نیاز (که ذیلا اعلام خواهد شد) به محل دانشگاه به نشانی : کرج، خیابان شهید بهشتی ( میانجاده) به سمت باغستان، نرسیده به میدان امام حسین ( ع)، موسسه آموزش عالی رسام مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

•        اصل وکپی مدرک کارشناسی و ریز نمرات

•        اصل و کپی مدرک کاردانی و ریز نمرات

•        اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی

•        6 قطعه عکس 4*3

مدارک مورد نیاز جهت صدور کارت دانشجویی:

1.       کپی تمامی صفحات شناسنامه

2.       کپی کارت ملی پشت و رو

3.       یک قطعه عکس 3*4

4.       تکمیل شده فرم درخواست صدور کارت دانشجویی

در پایان ضمن آرزوی موفقیت روز افزون برای شما عزیزان به اطلاع می رساند، دانشگاه رسام مفتخر است ، خدمات زیر را جهت افزایش رفاه حال دانشجویان عزیز ارائه نماید:

•        اعطای همزمان مدرک فنی و حرفه ای مورد تایید سازمان جهاني كار ILO