تاريخ انتشار : 98/08/11 - 15:18

برگزاری جلسه هم اندیشی اعضای هیات موسس و هیات رئیسه دانشگاه رسام

جلسه مشترک میان اعضای هیات موسس و هیات رئیسه دانشگاه رسام در روز شنبه مورخ 98/08/11 برگزار گردید. در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر ربیعی نماینده محترم وزیر علوم در دانشگاه طی سخنانی بر لزوم برگزاری جلسات پیوسته هم ­اندیشی در راستای پیشبرد هر چه بیشتر اهداف دانشگاه تاکید کردند. در ادامه جناب آقای دکتر فرزین ریاست دانشگاه در خصوص پیشرفت­های حاصل در ماه­ های اخیر در حوزه تغییر زیرساخت­های آموزشی، علمی و فیزیکی دانشگاه توضیحاتی ارائه دادند. سپس سرکار خانم دکتر علمی معاونت اجرایی دانشگاه روند پیشرفت در بهینه­ سازی هر چه بیشتر فضای دانشگاه را تشریح کرده و بازخوردهای مثبت حاصل از این تغییرات را برشمردند. در نهایت مسئولان معاونت­های آموزش و پژوهش گزارشی از پیشرفت­های صورت گرفته در سال اخیر را در حوزه­ های مربوطه ارائه دادند.