تاريخ انتشار : 1398/06/27 -

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1398

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه رسام

ورود به دانشگاه آغاز بصیرتی است جدید برای کسب علم و معرفت؛ شروعی برای جوشش خلاقیت و ترویج فرهنگ و علم آموزی همراه با اخلاقیات. موفقیت و به ثمر نشستن تلاش تمامی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه رسام را در آزمون سراسری 1398در رشته های روان شناسی، مهندسی معماری، مهندسی شهرسازی، مدیریت بازرگانی، مدیریت مالی، معماری داخلی، حسابداری و مشاوره تبریک عرض کرده و برای تمامی این عزیزان آرزوی توفیق روزافزون داریم. امید است با استعانت از خدای متعال سال جدید تحصیلی سالی توام با  موفقیت و سربلندی برای این عزیزان و جامعه دانشگاهی رسام باشد. خواهشمند است ضمن مطالعه دقیق این اطلاعیه نسبت به انجام ثبت نام خود اقدام نمایند.

زمان ثبت نام:

پذیرفته شدگان گرامی می توانند از روز سه شنبه مورخ  26/6/98 لغایت پنج شنبه مورخ 28/6/1398 از ساعت 8 صبح الی 16 عصر، با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به محل دانشگاه به نشانی "کرج، خیابان شهید بهشتی (میانجاده) به سمت باغستان، نرسیده به میدان امام حسین (ع)، موسسه آموزش عالی رسام" مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

1. دیپلم یا مدرک تحصیلی

2.اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی

3.شش قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ در سال ‌جاري‌

مدارک مورد نیاز جهت صدور کارت دانشجویی:

1.  کپی تمامی صفحات شناسنامه
  2.  کپی کارت ملی پشت و رو
  3.  یک قطعه عکس 3*4
  4.  تکمیل شده فرم درخواست صدور کارت دانشجویی

در پایان ضمن آرزوی موفقیت روز افزون برای شما عزیزان به اطلاع می رساند دانشگاه رسام مفتخر است خدمات زیر را جهت افزایش رفاه حال دانشجویان عزیز ارائه نماید:

هدیه ویژه ریاست دانشگاه (تخفیف شهریه تا سقف حداکثر 20% به تمامی دانشجویان جدیدالورود)

•        اعطای همزمان مدرک فنی و حرفه ای مورد تایید سازمان جهاني كار ILO