تاريخ انتشار : 1398/06/27 - 17:30

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال 1398 دانشگاه رسام

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان  مقطع کارشناسی ارشد سال 1398 دانشگاه رسام

آغاز سال تحصيلي جديد و شروع دلنشين فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي را به جامعه دانشگاهي و دانشجويان عزيز دانشگاه رسام و به خصوص دانشجويان گرامي جديد الورود پذیرفته شده در مقطع کارشناسی ارشد رشته های  حسابداری، فناوری معماری دیجیتال، فناوری معماری بیونیک، مهندسی معماری ، مهندسی معماری اسلامی، معماری منظر، معماری و انرژی ، مطالعات معماری ایران صميمانه تبريك گفته و براي همگان از درگاه خداوند متعال موفقيت، بهروزي و سعادت را آرزومندیم.

اميد است به فضل الهي، در طول سال تحصيلي جديد در جهت تهذيب، خود سازي و علم اندوزي، تلاش مضاعف نموده و در آينده با علم و معرفت بيشتر در جهت پيشرفت كشور مثمر ثمر باشيم. همچنين اميد است دانشجويان گرامي جديدالورود در سال تحصيلي پيش رو با تلاشي دوچندان و همتي والاتر از قبل با انگيزه‌هاي قوي و محكم دانش طلبي، جوياي كسب علم و بالا بردن توان بينشي خود؛ هم در جهت افزايش حجم اطلاعات علمي و هم در بهينه‌سازي اطلاعات و عمق بخشيدن به آن گام بر‌دارند.

زمان ثبت نام:

پذیرفته شدگان گرامی می توانند از تاریخ 98/06/17  از ساعت 8 صبح الی 16 عصر، با در دست داشتن مدارک مورد نیاز (که ذیلا اعلام خواهد شد) به محل دانشگاه به نشانی : کرج، خیابان شهید بهشتی ( میانجاده) به سمت باغستان، نرسیده به میدان امام حسین ( ع)، موسسه آموزش عالی رسام مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

اصل وکپی مدرک کارشناسی و ریز نمرات

اصل و کپی مدرک کاردانی و ریز نمرات

اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی

6 قطعه عکس 4*3

مدارک مورد نیاز جهت صدور کارت دانشجویی:

1.       کپی تمامی صفحات شناسنامه

2.       کپی کارت ملی پشت و رو

3.       یک قطعه عکس 3*4

4.       تکمیل شده فرم درخواست صدور کارت دانشجویی

در پایان ضمن آرزوی موفقیت روز افزون برای شما عزیزان به اطلاع می رساند، دانشگاه رسام مفتخر است ، خدمات زیر را جهت افزایش رفاه حال دانشجویان عزیز ارائه نماید:

هدیه ویژه ریاست دانشگاه  (تخفیف شهریه تا سقف حداکثر 25% به تمامی دانشجویان جدیدالورود)