تاريخ انتشار : 1398/06/27 - 18:18

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه رسام

بار دیگر فصلی از راه رسید و صحیفه نورانی دانش با انگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان کسب علم و کمال ورق خورد و ملائک بال خود را برای حضور آنان گسترانیده و توفیق خدمت را به تنی از بندگان خود عنایت فرموده اند.
آغار سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویان جدید الورود
پذیرفته شده در مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته های معماری ، هنرهای تجسمی-نقاشی،آموزش هنر های تجسمی، ،مهندسی شهر سازی، ارتباط تصویری، حسابداری ، مدیریت بازرگانی دانشگاه رسام صمیمانه تبریک گفته و امیدواریم اراده خویش را در جهت پیشرفت و بالندگی در عرصه های علم و معرفت استوار نموده ، راسخ و ثابت قدم در جهت فراگیری علم و دانش همت خویش را به کار بسته و خود را مجهز به سلاح تقوا و پایداری نموده تا بتوانید در سالیان پس از دانشگاه چرخهای علمی و مدیریتی میهن عزیزمان ایران اسلامی را به نحو مطلوب به پیش ببرید.

مایه ی سربلندی و خرسندی است که افتخار خدمتگزاری به ما ارزانی گردیده و از این حیث شاکر درگاه خداوند منانیم و در نهایت از محضر آفریدگار حکیم استمرار توفیق دانشجویان جدیدالورود مقطع کاردانی دانشگاه رسام  را در جمیع جهات خواستاریم.

پذیرفته شدگان گرامی می توانند از تاریخ 1398/06/16 لغایت 1398/06/23 از ساعت 9 صبح الی 16 عصر، با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به محل دانشگاه به نشانی: "کرج، خیابان شهید بهشتی (میانجاده) به سمت باغستان، نرسیده به میدان امام حسین (ع)، موسسه آموزش عالی رسام" مراجعه نمایند

مدارک ثبت نام:

1. اصل شناسنامه و دو برگ تصویر از تمام صفحات آن.
  2. اصل کارت ملی و دو برگ تصویر پشت و روی آن.
  3. شش قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری.
  4. اصل یا گواهی مدرک کاردانی ( فوق دیپلم).

در پایان ضمن آرزوی موفقیت روز افزون برای شما عزیزان به اطلاع می رساند، دانشگاه رسام مفتخر خدمات زیر را جهت افزایش رفاه حال دانشجویان عزیز ارائه نماید:

• هدیه ویژه ریاست دانشگاه (تخفیف شهریه تا سقف 25% به تمامی دانشجویان جدیدالورود)
  • اعطای همزمان مدرک فنی و حرفه ای مورد تایید سازمان جهاني كار ILO
  • برگزاری دوره های آموزش زبان انگلیسی برای تمامی سطوح