تاريخ انتشار : 1398/06/04 - 08:51

کسب افتخاری دیگر توسط تیم کاراته دانشگاه رسام در مسابقات قهرمانی کشور

مسابقات قهرمانی کشور در سبک انشین کاراته با حضور 190 فایتر از سراسر کشور در روز جمعه یکم شهریور در سالن نشاط انقلاب البرز برگزار شد و تیم البرز عنوان قهرمانی این مسابقات را کسب کرد. جناب آقای محمد جواد کولیوند نماینده مجلس شورای اسلامی، جناب آقای غفرانی مدیر کل ورزش و جوانان و جمعی از مسئولان استانی در سالن برگزاری این رقابت ها شرکت داشتند. در بخش بانوان این مسابقات کشوری 140 فایتر حضور داشتند و در پایان تیم های دانشگاه رسام، تهران، فارس و کرمان مقام اول تا سوم را کسب کردند. تیم بانوان انشین کاراته استان البرز پیش از این نیز با حمایت دانشگاه رسام در مسابقات بین المللی ساکاماتو که در مرداد ماه 1398 در شهرستان فریدونکنار برگزار شد، موفق به کسب دو مدال نقره و دو مدال برنز گردیدند. کسب این افتخارات را به تمامی بانوان ایران زمین به ویژه بانوان ورزشکار استان البرز و جامعه دانشجویان دانشگاه رسام تبریک گفته و برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون داریم.