تاريخ انتشار : 1398/05/27 - 09:15

مراسم تقدیر از دو عضو هیات علمی گروه گرافیک دانشگاه رسام

نمايشگاه اينفوگرافيك با موضوع حقوق بشر آمريكايي تلاشي از دانشجويان دانشگاه رسام به سرپرستي اساتيد راهنما خانم مريم اسلام دوست (مديرگروه گرافيك دانشگاه رسام) و دكتر هانيه شيخي ناراني (عضوهيت علمي گروه گرافيك دانشگاه رسام) در مرداد ماه سال جاری در حوزه هنري تهران برگزار شد. اين نمايشگاه حاصل برگزاري ورک شاپي با اين عنوان به سرپرستي اساتيد مذكور در راستاي سومين جشنواره بين المللي حقوق بشرآمريكايي مي باشد كه در تاريخ ٦ خرداد ٩٧ در مكان حوزه هنري استان البرز برگزار گرديد و شامل ٢٠ اثر منتخب از ١٤ دانشجو راه يافته در بخش اينفوگرافيك  جشنواره  است. در راستای قدردانی از تلاش و پیگیری این اساتید بزرگوار در این مسیر، طی مراسمی با حضور نماینده محترم وزیر علوم دانشگاه جناب آقای دکتر ربیعی، ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر فرزین و معاونین و مدیران دانشگاه، مراتب تقدیر و تشکر از زحمات ایشان به عمل آمد.