گروه خبري : خبر تیتر
تاريخ انتشار : 1398/03/29 - 10:37

نشست مطبوعاتی ریاست دانشگاه رسام با چندین رسانه مطرح خبری

نشست مطبوعاتی ریاست دانشگاه با چندین رسانه مطرح خبری

ریاست دانشگاه رسام جناب آقای دکتر فرزین در تاریخ 28/3/1398 در نشستی مطبوعاتی با حضور نمایندگان چندین رسانه مطرح خبری به تشریح قابلیت­ها و معرفی دانشگاه رسام پرداختند.  بازتاب این نشست خبری از نگاه رسانه­ های مختلف حاضر در آن به این شرح می­باشد.

خبرگزاری پانا (رسانه وزارت آموزش و پرورش)

رئیس دانشگاه رسام از انعقاد تفاهم‌نامه با برخی از نهادها و وزارتخا‌نه‌ها از جمله شهرداری‌ها و وزارت نفت برای جذب فارغ‌التحصیلان یا استفاده از پایان‌‌نامه‌های دانشگاهی خبر می ‌دهد و می‌گوید سیاست ما این است که رشته‌های دانشگاهی در تعامل با بخش‌های صنعتی بتوانند شرایط جذب فارغ‌التحصیلان را به بازار کار فراهم کنند و این شرایط شدنی نیست مگر آنکه دانشگاه و صنعت ارتباط و تعاملی مناسب با هم داشته باشند.

احمدعلی فرزین با بیان اینکه دانشگاه رسام از سال 1390 با جمعی کوچک راه‌اندازی شده است، گفت:‌ این دانشگاه در ابتدا محدود به سه رشته دانشگاهی بود و اکنون با رشد 10 برابری تعداد رشته‌های دانشگاهی به 30 رشته افزایش یافته است و توانسته است جایگاهی مناسب در استان البرز به دست آورد.

وی ادامه داد: رشته‌های هنر، معماری، حقوق، روانشناسی، حسابداری از جمله رشته‌های دانشگاهی است که در دانشگاه رسام آموزش داده می‌شود. آموزش‌ها در دانشگاه رسام در 7 گروه و 30 رشته دانشگاهی انجام می‌شود.

وی با اشاره به مشکلاتی که در اخذ مجوزهای جدید و در ارتباط با دستگاه‌های مختلف و از جمله وزارت علوم وجود دارد، گفت:‌ درخواست ما این است که وقتی به مراجع ذی‌ربط مراجعه می‌شود راه را برای ما هموار کنند.

فرزین تاکید کرد: کاری که دانشگاه‌های آزاد در پذیرش بی‌حد و حصر دانشجو دنبال کرده‌اند در دستور کار سیاستگذاری‌های این دانشگاه نخواهد بود و توسعه کیفی در اولویت برنامه‌ریزی‌های قراردارد.

وی گفت:‌ این دانشگاه اکنون 2500 دانشجو دارد که از وضع مناسب آموزشی، خوابگاه و سایر امکانات آموزشی بهره‌مند هستند.

وی گفت:‌ مانند بسیاری از کشورهای توسعه یافته رشته‌های دانشگاهی در رسام به راحتی ایجاد نمی‌شوند تا خروجی آنها فارغ‌التحصیلانی بدون برنامه و هدف در بازار کار باشد. دانشجویان درحین تحصیل مهارت‌های آموزشی را فرا می‌گیرند تا با جنبه‌های حرفه‌ای و عملی رشته‌هایی که در آن تحصیل می‌شوند آشنا شده و آماده ورود به بازار کار شوند.

فرزین تاکید کرد:‌ یکی از سیاست‌های عمده ما این است که در جهت ارتقای علمی اقدام شود و توسعه ظرفیت پذیرش دانشجو تا جایی صورت گیرد که به جنبه کیفی آموزش آسیب وارد نشود.

وی با تاکید براینکه ما قدم‌های نخستین را برداشته‌ایم اظهار کرد:‌ دربسیاری از کشورهای توسعه یافته رشته‌های دانشگاهی زمانی ایجاد می‌شوند که بازار کار آن پیش‌بینی شده باشد و این امر شدنی نیست جز آنکه ارتباط مناسبی میان دانشگاه و صنعت ایجاد شود.

وی از تلاش برای جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی خبر داد و افزود: در تلاش هستیم تا فارغ‌التحصیلان در بازار کار داخلی یا خارجی جذب شوند.

فرزین از برگزاری نمایشگاه آثار فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در مجلس شورای اسلامی خبر داد و افزود: برگزاری این نمایشگاه با استقبال مناسب نمایندگان مجلس مواجه شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت دانش‌محور‌شدن شهرهای کشور اشاره کردو افزود:‌ 95 درصد دانشجویان این دانشگاه از شهرهای البرز و تهران هستند که در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی مشغول هستند و در مقطع کارشناسی ارشد نیز از شهرهای دیگر حضور دارند.

فرزین گفت:‌ دوره‌های فنی و حرفه‌ای در این دانشگاه کاملا عملی است و در تفاهم‌نامه‌ای که با سازمان فنی و حرفه‌ای مصوب شده است مدارک دانشجویان پس از طی این دوره‌ها به تایید سازمان فنی و حرفه‌ای خواهد رسید.

وی نخستین دوره فارغ‌التحصیلان این دانشگاه را سال 94 اعلام کرد و افزود:‌ تاکنون 2 هزار دانشجو از دانشگاه رسام فارغ‌التحصیل شده‌اند که حدود 70 درصد آنها وارد بازار کار شده‌‌اند.

منبع:

خبرگزاری موج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، در راستای تعامل بخش های علمی و اجرایی و افزایش سطح مهارتی دانشجویان سازمان فنی و حرفه ای و دانشگاه رسام اقدام به برگزاری کلاس های مهارت آموزی دانشجویان در محل دانشگاه کرده است. احمد علی فرزین رییس این موسسه آموزش عالی در یک نشست خبری به تشریح اقدامات انجام شده و همچنین برنامه های پیش روی این دانشگاه پرداخت.به گفته وی دانشگاه رسام بعنوان تنها دانشگاه مخصوص بانوان فعال در استان البرز در سال 1390 کار خود را با 300 دانشجوی دختر آغاز کرده و از آن سال تاکنون چهار دوره از دانشجویان این دانشگاه فارغ التحصیل مقطع کارشناسی شده اند.او افزود: در سال جاری این مؤسسه موفق به جذب بیش از 2400دانشجوی دختر در 30 رشته دانشگاهی در دانشکده های فنی و علوم انسانی در مقاطع کاردانی تا کارشناسی ارشد شده است.مزایای آن مربوط به بالا بودن امنیت خاطر دانشجویان،هزینه کمتر تحصیل، امکانات اقامتی ویژه بانوان و کیفیت بالای آموزش در این موسسه آموزش عالی است و خانواده های دانشجویان دختر از مزیت های دانشگاه استقبال کرده و با اطمینان بیشتر نسبت به سایر واحدهای دانشگاهی به ثبت نام فرزندان خود اقدام می کنند.

به گفته وی دانشجویان در 30 رشته دانشگاهی در 7 گروه رشته تحصیلی در موسسه آموزش عالی رسام مشغول به تحصیل هستند و در این واحد دانشگاه با همکاری موسسه فنی و حرفه ای موضوع مهارت آموزی دانشجویان هم به جدیت پیگیری می شود به طوری که با توجه به درخواست دانشجویان در برخی رشته های دانشگاهی و با ایجاد ظرفیت مناسب کلاس های مهارتی فنی و حرفه ای هم در محل دانشگاه برقرار شده و در پایان مدرک معتبر فنی دانشگاهی به فارغ التحصیلان ارایه می شود.

رییس دانشگاه رسام  به کارآفرینی دانشجویان و فارغ التحصیلان اشاره کرد و در این خصوص توضیح داد: این دانشگاه به لحاظ قرار گرفتن در یکی از استراتژیک ترین استان های کشور ظرفیت بسیار زیادی برای کارآفرینی و اشتغال زایی دانشجویان خود دارد و تفاهم نامه های با ادارات بزرگ شهر کرج و همچنین کارخانجات فعال استان برای بهره گیری از مهارت ها و دانش دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه منعقد کرده است.وی افزود: در این راستا تفاهم نامه هایی با شهرداری کرج، وزارت نفت،سازمان میراث فرهنگی و گردشگری وصنایع استان البرز برای ایجاد تعامل بیشتر با دانشگاه رسام منعقد شده است.

فرزین در پایان نشست به برگزاری یک نمایشگاه آثارهنری دانشجویان و اساتید دانشگاه رسام در محل مجلس شورای اسلامی در چند روز گذشته اشاره کرد و گفت:نمایشگاه هنری دانشگاه رسام مورد استقبال کم نظیر نمایندگان مجلس قرار گرفت و کلیه منافع مالی فروش آثار به خود دانشجویان و صاحبان اثر رسید.

منبع:

منبع روزنامه زمان: