گروه خبري : خبر تیتر

تسهیلات

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

موسسه آموزش عالی رسام

موسسه آموزش عالی رسام به عنوان اولین و تنها دانشگاه ویژه بانوان در استان البرز در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در طیف وسیعی از رشته های هنر، معماری و علوم انسانی دانشجو می­پذیرد. برخی از مزایای تحصیل در دانشگاه رسام به شرح زیر است:

• اعطای همزمان مدرک فنی و حرفه ای مورد تایید سازمان جهاني كار ILO

موسسه آموزش عالی رسام مفتخر است به عنوان اولین و تنها دانشگاه دارای مرکز ارتقاء شایستگی­ های حرفه ­ای دانشجویان (SCD) در راستای اجرای طرح ملی توانمندسازی مهارتی دانشجویان با همکاری سازمان فنی و حرفه ­ای استان البرز اقدام به برگزاری دوره­ های آموزشی مختلف نماید.

از مزایای شرکت در این دوره ها:

اعطای مدرک معتبر بین المللی و قابل ترجمه
افزایش مهارت های حرفه ای جهت جذب آسان­تر در بازار کار
افزایش سطح مهارت جهت کارآفرینی

• برگزاری دوره­ های آموزش زبان انگلیسی برای تمامی سطوح

نظر به اهمیت روزافزون فراگیری زبان انگلیسی و این واقعیت که در سرتاسر جهان زبان انگلیسی انتخاب اول بسیاری از کشورهای پیشرفته و صنایع گوناگون است، دانشگاه رسام رسالت خود را در این زمینه پاسخ به این نیاز مبرم دانشجویان قرار داده است. در این راستا دوره ­های آموزشی مختلفی برای دانشجویان و فارغ ­التحصیلان رسام با هر سطح و توانایی در زبان انگلیسی برگزار می­گردد.

• برگزاری نمایشگاه­های داخلی و خارجی در راستای معرفی و فروش آثار هنری دانشجویان

موسسه آموزش عالی رسام مفتخر است که به صورت پیوسته نمایشگاه­های مختلفی از آثار ارزنده اساتید و دانشجویان خود را در سطح داخلی و خارجی برگزار نماید. این نمایشگاه­ها فرصتی ارزنده برای معرفی دانشجویان به بازارکار و فروش محصولات و آثار ایشان فراهم می­سازد. به عنوان مثال در اردیبهشت ماه 1398 مجموعه­ ای از آثار هنری اساتید و دانشجویان دانشگاه رسام در نمایشگاه مجلس شورای اسلامی برگزار گردید که مورد استقبال بی نظیر بازدیدکنندگان و مسئولین کشوری قرار گرفت. در این نمایشگاه ضمن معرفی آثار دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی، از کاردانی تا کارشناسی ارشد، شمار زیادی از آثار ارائه شده از سوی بازدیدکنندگان خریداری شد. با توجه به استقبال صورت گرفته و نظر به اهمیت این دست رویدادها در راه­یابی دانشجویان به بازار کار، نمایشگاه­های مشابه دیگری از سوی دانشگاه رسام در سایر ارگان­های کشور در دست برگزاری است.

• اعزام دانشجو جهت ادامه تحصیل در مقطع دکتری به خارج از کشور

نظر به استقبال دانشجویان به استفاده از فرصت­های تحصیلی در خارج از کشور، همکاری و عقد تفاهم ­نامه با کشورهای مختلف جهت اعزام دانشجو در مقطع دکتری از چشم ­اندازهای دانشگاه رسام بوده است. در این راستا تفاهم ­نامه ­هایی با برخی از دانشگاه­های مورد تایید وزارت علوم در دست انجام است.

• هدا یت و حمایت از دانشجویان فارغ ­التحصیل جهت اشتغال در بازارهای کار بین ­المللی

دانشگاه رسام با همکاری شرکت Job Find (دارای مجوز رسمی از وزارت کار و امور اجتماعی) در زمینه­های کاریابی بر اساس توان مهارتی در بازارهای جهانی و کشورهای مختلف، اقدام به برگزاری دوره­های متنوع در زمینه­های زیر می­نماید:

• دوره فرهنگ سازمانی و کار در شرکت­های بین ­المللی
  • دوره رزومه نویسی