تاريخ انتشار : 1398/03/11 - 14:58

اخذ دوره کارشناسی ارشد رشته حسابداری در دانشگاه رسام

به اطلاع کلیه دانشجویان، فارغ التحصیلان، اساتید و علاقه­مندان به حوزه حسابداری می ­رساند موسسه آموزش عالی رسام موفق به اخذ رشته کارشناسی ارشد حسابداری شده است. بدین ترتیب این موسسه برای نیم سال اول 98 (مهرماه) از طریق آزمون سازمان سنجش دانشجو می پذیرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش مراجعه فرمائید.   www.sanjesh.org

معرفی رشته کارشناسی ارشد حسابداری

حسابداری سیستمی است که در آن به جمع آوری اطلاعات و تهیه گزارش از تغییر اطلاعات و ایجاد گزارش مالی و صورت حسابداری می پردازد لازم به ذکر است دانشجویانی که در رشته کارشناسی ارشد حسابداری را انتخاب می نمایند از سطح  کارشناسی فرا رفته و توانایی حسابرسی مطابق با استاندارد را دارا می باشند.

در گرایش حسابداری داده ها و اطلاعات خام مالی دریافت می شود و بر اساس یک سری از پردازش ها به روی داده ها گزارش گرفته می شود. دانشجویان این مقطع پس از فارغ التحصیل شدن توانایی آن را دارند که در ارگان ها و سازمان های مختلف در بخش حسابداری و مدیریت آن به فعالیت بپردازند همچنین در امر تدریس هم می توانند در دانشگاه ها و سازمان ها مشغول به تدریس شوند.