گروه خبري : خبر تیتر
تاريخ انتشار : 1398/02/31 - 10:12

مراسم افتتاحیه مرکز ارتقاء شایستگی های حرفه ای دانشجویان (SCD) در دانشگاه رسام

نخستین و تنها مرکز ارتقاء شایستگی­ های حرفه ای دانشجویان در استان البرز در دانشگاه رسام با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه­ای افتتاح گردید. این مرکز در راستای طرح توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی با رویکرد اشتغال در دانشگاه رسام ایجاد شده است. طرح توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی فرصتی استثنایی برای مهارت­ آموزی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه­ها در راستای عملکرد هر چه بهتر در بازار کار به شمار می­رود.

مراسم افتتاحیه مرکز SCD در دانشگاه رسام با حضور مسئولین محترم اداره کل آموزش فنی و حرفه­ ای استان البرز برگزار گردید. در حاشیه برگزاری این مراسم نشستی با حضور مسئولان اداره فنی و حرفه­ ای، مسئولان دانشگاه و جمعی از دانشجویان دانشگاه رسام برگزار شد و مجوز فعالیت مرکز ارتقاء شایستگی­های حرفه ای دانشجویان از سوی جناب آقای تقی غیاثی تبار مدیر کل اداره آموزش فنی و حرفه ای استان البرز به جناب آقای دکتر محمد ربیعی نماینده وزیر علوم دانشگاه رسام اهداء گردید.

در آغاز این نشست خانم دکتر سمیه احمدی معاونت پژوهشی و مدیر مرکز SCD در دانشگاه رسام گزارشی از فرایند ایجاد و تاسیس این مرکز ارائه داده و چشم­اندازهای پیش رو و برنامه ­های آتی توسعه فعالیت­های مرکز را بیان نمودند.

جناب آقای تقی غیاثی تبار در طی سخنرانی خود در این نشست به اهمیت نقش آموزش­های مهارتی در اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی اشاره کرده و از اعلام آمادگی کامل برای پوشش نیازهای مهارتی دانشجویان دانشگاه رسام سخن گفت. ایشان بیان کردند که مدارك اعطا شده به این دوره­ های مهارتی به علت دارا بودن كد بين المللي در سازمان جهاني كار ILO بين المللي بوده و در ساير كشورها به رسميت شناخته می­شود.

جناب آقای دکتر محمد ربیعی نماینده وزیر علوم دانشگاه رسام ضمن ابراز قدردانی از همکاری و حمایت­های اداره کل فنی و حرفه­ای استان البرز، ایجاد اولین و تنها مرکز SCD در استان البرز در دانشگاه رسام­ را فرصتی بی­نظیر و مغتنم برای دانشجویان این دانشگاه برشمردند. ایشان اذعان داشتند که اعتبار بین المللی مدارک دوره­ های فنی و حرفه ­ای و دارا بودن قابلیت ترجمه این مدارک بر اهمیت این دوره­ های مهارت آموزی به طور چشم­گیری می­ افزاید. نماینده وزیر علوم دانشگاه رسام تاکید داشتند که لازم است از طریق دوره ­های مهارت آموزی که این دست مراکز فراهم می­سازند از سرمایه­ های فراوانی که در عرصه آموزش فنی و حرفه ای در سطح کشور صورت گرفته، بهره­ گیری شود.