تاريخ انتشار : 1398/02/25 - 12:50

برگزاری نمایشگاه آثار هنری دانشگاه رسام در مجلس شورای اسلامی

موسسه آموزش عالی رسام مفتخر است مجموعه­ ای از آثار هنری اساتید و دانشجویان خود را در نمایشگاه مجلس شورای اسلامی از تاریخ 1398/02/22 لغایت 1398/02/24  ارائه نماید. مراسم افتتاحیه این نمایشگاه با حضور دکتر علی مطهری نایب رئیس مجلس، دکتر عارف، رئیس فراکسیون امید مجلس، دکتر محمدجواد کولیوند نماینده استان البرز و جمعی از دیگر نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خانه ملت برگزار گردید. آثار ارائه شده در این نمایشگاه مورد استقبال بازدیدکنندگان و مسئولان محترم مجلس شورای اسلامی قرار گرفت. در زیر برخی از بازخوردهای مسئولان کشوری از این نمایشگاه از زاویه دید خبرگزاری خانه‌ملت ارائه می­گردد.

دکتر علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه نشست علنی یکشنبه 22 اردیبهشت ماه، از نمایشگاه آثار هنری موسسه آموزش عالی رسام که در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شده است، بازدید کرد. نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در توضیح بازدید خود از این نمایشگاه، گفت: آثار هنرجویان بسیار تخصصی و در سطح بالایی است، این آثار که هر کدام پیام خاصی را منتقل می‌کند و سرشار از نکات مشخصی است، نشان از علاقمندی بسیار دانشجویان موسسه آموزش عالی رسام دارد.

دکتر محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید و رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در حاشیه نشست علنی یکشنبه 22 اردیبهشت ماه، از نمایشگاه آثار هنری موسسه آموزش عالی رسام که در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شده است، بازدید کرد.

دکتر محمدرضا عارف در توضیح این نمایشگاه ضمن تشکر از برگزارکنندگان، گفت: در جریان وضعیت آموزشی موسسه آموزش عالی رسام قرار گرفتم، سمت و سوی رشته‌های این موسسه منطبق بر آمایش آموزش عالی کشور و ساماندهی مورد نظر است. رئیس فراکسیون امید مجلس تصریح کرد: ما در بسیاری از رشته‌های کلاسیک ظرفیت بیش از حد نیاز داریم اما در رشته‌های هنر به خصوص از لحاظ کیفی باید تلاش بیشتر شود که خوشبختانه این موسسه بیشتر به این حوزه پرداخته است. رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به توضیحات اعضای هیات علمی این موسسه، افزود: به نظر اولویت کشور که «کیفیت» در حوزه آموزش عالی است را این موسسه دنبال می‌کند.

دکتر محمدجواد کولیوند در توضیح این موسسه آموزش عالی در استان البرز، گفت: موسسه آموزش عالی رسام تخصصی بانوان در مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد از سال 1390 فعالیت خود را آغاز کرده و به تناسب دستیابی به امکانات، مسیر توسعه و رشد کمی و کیفی را پیموده است به نحوی که امروز در مجموع دارای 34 رشته تحصیلی در شاخه‌های فنی و مهندسی، علوم انسانی، هنر و معماری و تربیت بدنی می­باشد.