تاريخ انتشار : 1398/03/18 - 09:58

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99-1398

دانشگاه رسام در سال تحصیلی 99-1398 از بین دانشجویان ممتاز و واجد شرایط و با استناد به آیین نامه جذب استعدادهای درخشان شماره 77948 مورخ 05/05/1393 و اصلاحیه شماره 299574/2 مورخ 16/12/1396 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته های مهندسی معماری، مهندسی معماری اسلامی، مهندسی معماری منظر، فناوری معماری(گرایش بیونیک و دیجیتال)، معماری و انرژی، مطالعات معماری ایران اقدام به پذیرش تعداد محدودی دانشجو بدون آزمون ورودی (استعداد درخشان) می‌نماید.

الف) شرایط متقاضیان:

1. دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی که حداکثر در مدت ۸ نیم‌سال فارغ‌التحصیل شده و پس از شش نیم‌سال تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهای درسی، به لحاظ میانگین جزء پانزده درصد برتر دانشجویان هم‌رشته و هم‌ورودی خود باشند.
  2. دانشجویان باید حداکثر تا تاریخ 31/06/1398 فارغ التحصیل شوند در غیر اینصورت پذیرش آنان لغو خواهد شد.
  3. این فراخوان شامل دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی پیوسته می‌باشد و دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی ناپیوسته مجاز به شرکت در آن نیستند.
  4. پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله بعد از دانش‌آموختگی و صرفاً برای یک­بار امکان پذیر است.
  5. پذیرش در همان رشته تحصیلی و یا رشته های تحصیلی مرتبط با آن به تشخیص گروه آموزشی و تایید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است.
  6.  تایید نهایی متقاضیان منوط به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (سازمان سنجش آموزش کشور) و مطابق ضوابط آخرین آیین‌نامه‌های این وزارت‌خانه خواهد بود.

مدارک مورد نیاز:

• تصویر شناسنامه
  • تصویر کارت ملی
  • عکس 4*3
  • تکمیل فرم تقاضا نامه ثبت نام اولیه
  • گواهی رتبه ممتاز دانشجو در بین ورودی­های رشته (تعداد ورودی­‌ها در گواهی ذکر شود) که به تایید آموزش دانشکده و دانشگاه رسیده باشد.

متقاضیان باید مدارک فوق را پس از تکمیل حداکثر تا تاریخ 31/04/1398به واحد آموزش دانشگاه رسام به نشانی کرج، میانجاده(خیابان شهید بهشتی) به سمت باغستان، قبل از میدان امام حسین،موسسه آموزش عالی رسام ارسال نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن(داخلی 106)03-02634524701 تماس حاصل نمایید.