گروه خبري : خبر تیتر
تاريخ انتشار : 1398/01/24 - 13:58

فراخوان مسابقه" طرحی نو در اندازیم " طراحی المان در فضاهای آزاد دانشگاه

موسسه آموزش عالی رسام در نظر دارد به منظور زیباسازی هر چه بیشتر فضای دانشگاه و نیز دستیابی به ایده­های نوین و خلاقانه مسابقه­ای با محوریت طراحی و اجرای المان در فضای دانشگاه برگزار نماید. از دانشجویان و اساتید رشته­های مختلف دعوت می­گردد آثار خود را با بهره­گیری از تکنیک ها و مواد گوناگون در این فراخوان شرکت دهند. دبیرخانه این فراخوان آماده دریافت آثار محیطی اعم از حجم، المان، چیدمان، هنر محیطی، هنر تعاملی و ... با ویژگی­های ذیل می­باشد:

• نو بودن در فرم و محتوا

• زیبایی و زیباسازی فضای دانشگاه

• استفاده خلاقانه از فضاهای آزاد در محیط دانشگاه و ترجیحا طراحی متناسب با نقاط مشخص در دانشگاه

• دارا بودن قابلیت اجرایی

• گویایی و توان برقراری ارتباط با مخاطب و ترجیحا حاوی یک پیام آموزشی و یا فرهنگی

فرایند پذیرش آثار:

1. دریافت فرم ثبت نام از معاونت پژوهشی و تکمیل و ارائه آن

2. طراحی و ساخت نمونه اولیه اثر در قالب ماکت یا پوستر

3. تحویل ماکت، پوستر یا فایل طراحی اولیه (در CD) به معاونت پژوهشی دانشگاه تا 1398/02/30

4. داوری اثرهای ارسالی از سوی هیات داوران

5. اعلام سه اثر برگزیده و انتخاب اثر نهایی جهت پیاده­سازی در فضای دانشگاه

شرایط و مقررات ارسال آثار:

• اساتید و دانشجویان گرامی می­توانند به صورت فردی و یا گروهی در مسابقه شرکت نمایند.

• هر فرد یا گروه شرکت­کننده می­تواند بیش از یک اثر را ارائه دهد و محدودیتی در تعداد طرح­های ارسالی وجود ندارد.

• امکان ارائه اثر در سه قالب ماکت، پوستر و یا فایل طراحی اولیه در CD وجود دارد. اولویت با ارائه ماکت می­باشد.

• شرکت­کنندگان لازم است عنوان و توضیح مختصری از اثر خود را همراه با ماکت، پوستر یا CD حاوی طراحی اولیه از آن ارائه دهند.

• مقیاس ماکت حداکثر یک دهم باشد.

• از درج نام پدیدآورنده بر روی ماکت اثر خودداری شود. به ازاء هر اثر یک کد پذیرش اعلام خواهد شد که مبنای داوری و پیگیری­های بعدی قرار خواهد گرفت.

• تصویر اثر لازم است پوستری شامل سه عکس از زوایای مختلف ماکت یا نمای سه بعدی طرح باشد به نحوی که تمامی ابعاد و زوایای اثر، رنگ و بافت آن قابل مشاهده باشد. هر پوستر بایستی در ابعاد 50 در 70 با کیفیت Dpi 300 در فرمت jpg و به صورت RGE تهیه شده و پرینت شده باشد.

• طرح­ها بایستی دارای جزییات اجرایی دقیق بوده و برآورد هزینه ساخت آن مشخص باشد.

• ضروری است از آثار تقلیدی و کپی پرهیز شده و طرح­های نوین و مبتکرانه ارائه گردد. در صورت الهام­گیری از اثر هنرمند دیگری شرکت­کنندگان می­بایست تصویر اثر مزبور را در توضیحات اثر خود ارائه نمایند.

• آثار ارسالی به هنرمندان بازگشت داده نخواهد شد. مالکیت معنوی آثار منتخب متعلق به دانشگاه رسام بوده و کپی برداری از آن برای هنرمند مجاز نیست.

• دبیرخانه و هیات داوری در تایید یا رد آثار برای تولید یا اکران مختار بوده و در صورت گزینش به عنوان اثر برتر مسئولیت اجرای آن با حمایت مالی دانشگاه بر عهده ارائه­دهنده ­طرح خواهد بود.

مهلت ارائه آثار: 30/1/1398

جوایز اثرهای برگزیده:

• اثر منتخب: 30000000 ریال وجه نقد
  • اثر دوم: 20000000 ریال وجه نقد
  • اثر سوم: 10000000 ریال وجه نقد

*توجه*

تمامی آثار هنری ارائه شده در قالب ماکت پس از داوری و انتخاب اثرهای برتر، در نمایشگاه دائمی آثار و دستاوردهای دانشجویان نمایش داده شده و به ارائه دهندگان این آثار گواهی معتبر ارائه خواهد شد.

همچنین به تمامی شرکت­کنندگان در مسابقه که از ایده خود ماکت ارائه دهند، بخشی از هزینه مواد اولیه ساخت ماکت پرداخت خواهد شد.