En Fa
گروه خبري : خبر تیتر
تاريخ انتشار : 1397/12/16 - 11:01
فراخوان مسابقه "طرحی نو در اندازیم" طراحی اِلِمان در فضاهای آزاد دانشگاه
موسسه آموزش عالی رسام در نظر دارد به منظور زیباسازی هر چه بیشتر فضای دانشگاه و نیز دستیابی به ایده­ های نوین و خلاقانه مسابقه­ ای با محوریت طراحی و اجرای المان در فضای دانشگاه برگزار نماید. از دانشجویان و اساتید رشته­ های مختلف دعوت می­گردد آثار خود را با بهره­ گیری از تکنیک ها و مواد گوناگون در این فراخوان شرکت دهند.

موسسه آموزش عالی رسام در نظر دارد به منظور زیباسازی هر چه بیشتر فضای دانشگاه و نیز دستیابی به ایده­ های نوین و خلاقانه مسابقه ­ای با محوریت طراحی و اجرای المان در فضای دانشگاه برگزار نماید. از دانشجویان و اساتید رشته­ های مختلف دعوت می­گردد آثار خود را با بهره ­گیری از تکنیک ها و مواد گوناگون در این فراخوان شرکت دهند. دبیرخانه این فراخوان آماده دریافت آثار محیطی اعم از حجم، المان، چیدمان، هنر محیطی، هنر تعاملی و ... با ویژگی­های ذیل می­باشد:

• نو بودن در فرم و محتوا
  • زیبایی و زیباسازی فضای دانشگاه
  • استفاده خلاقانه از فضاهای آزاد در محیط دانشگاه و ترجیحا طراحی متناسب با نقاط مشخص در دانشگاه
  • دارا بودن قابلیت اجرایی
  • گویایی و توان برقراری ارتباط با مخاطب و ترجیحا حاوی یک پیام آموزشی و یا فرهنگی

فرایند پذیرش آثار:

1. دریافت فرم ثبت نام از معاونت پژوهشی و تکمیل و ارائه آن
  2. طراحی و ساخت نمونه اولیه اثر در قالب ماکت یا پوستر
  3. تحویل ماکت، پوستر یا فایل طراحی اولیه (در CD) به معاونت پژوهشی دانشگاه تا 30/1/1398
  4. داوری اثرهای ارسالی از سوی هیات داوران
  5. اعلام سه اثر برگزیده و انتخاب اثر نهایی جهت پیاده­ سازی در فضای دانشگاه

شرایط و مقررات ارسال آثار:

• اساتید و دانشجویان گرامی می­توانند به صورت فردی و یا گروهی در مسابقه شرکت نمایند.
  • هر فرد یا گروه شرکت­کننده می­تواند بیش از یک اثر را ارائه دهد و محدودیتی در تعداد طرح­های ارسالی وجود ندارد.
  • امکان ارائه اثر در سه قالب ماکت، پوستر و یا فایل طراحی اولیه در CDوجود دارد. اولویت با ارائه ماکت می­باشد.
  • شرکت ­کنندگان لازم است عنوان و توضیح مختصری از اثر خود را همراه با ماکت، پوستر یا CDحاوی طراحی اولیه از آن ارائه دهند.
  • مقیاس ماکت حداکثر یک دهم باشد.
  • از درج نام پدیدآورنده بر روی ماکت اثر خودداری شود. به ازاء هر اثر یک کد پذیرش اعلام خواهد شد که مبنای داوری و پیگیری­های بعدی قرار خواهد گرفت.
  • تصویر اثر لازم است پوستری شامل سه عکس از زوایای مختلف ماکت یا نمای سه بعدی طرح باشد به نحوی که تمامی ابعاد و زوایای اثر، رنگ و بافت آن قابل مشاهده باشد. هر پوستر بایستی در ابعاد 50 در 70 با کیفیت Dpi300 در فرمت jpg  و به صورت RGEتهیه شده و پرینت شده باشد.
  • طرح­ها بایستی دارای جزییات اجرایی دقیق بوده و برآورد هزینه ساخت آن مشخص باشد.
  • ضروری است از آثار تقلیدی و کپی پرهیز شده و طرح­های نوین و مبتکرانه ارائه گردد. در صورت الهام­ گیری از اثر هنرمند دیگری شرکت­کنندگان می­بایست تصویر اثر مزبور را در توضیحات اثر خود ارائه نمایند.
  • آثار ارسالی به هنرمندان بازگشت داده نخواهد شد. مالکیت معنوی آثار منتخب متعلق به دانشگاه رسام بوده و کپی برداری از آن برای هنرمند مجاز نیست.
  • دبیرخانه و هیات داوری در تایید یا رد آثار برای تولید یا اکران مختار بوده و در صورت گزینش به عنوان اثر برتر مسئولیت اجرای آن با حمایت مالی دانشگاه بر عهده ارائه­دهنده ­طرح خواهد بود.

مهلت ارائه آثار: 30/1/1398

جوایز اثرهای برگزیده:

• اثر منتخب: 30000000 ریال وجه نقد
  • اثر دوم: 20000000 ریال وجه نقد
  • اثر سوم: 10000000 ریال وجه نقد

*توجه*

1. تمامی آثار هنری ارائه شده در قالب ماکت پس از داوری و انتخاب اثرهای برتر، در نمایشگاه دائمی آثار و دستاوردهای دانشجویان نمایش داده شده و به ارائه دهندگان این آثار گواهی معتبر ارائه خواهد شد.

1. همچنین به تمامی شرکت­کنندگان در مسابقه که از ایده خود ماکت ارائه دهند، بخشی از هزینه مواد اولیه ساخت ماکت پرداخت خواهد شد.

1. هزینه اجرای طرح منتخب در فضای دانشگاه کاملا بر عهده دانشگاه خواهد بود.