تاريخ انتشار : 1397/10/19 - 08:14

آغاز پیش ثبت نام دوره ­های آموزش فنی و حرفه­ ای

موسسه آموزش عالی رسام مفتخر است به عنوان اولین و تنها دانشگاه دارای مرکز ارتقاء شایستگی­ های حرفه ­ای دانشجویان(SCD) در استان البرز آغاز به برگزاری دوره­ های آموزشی ذیل، تحت نظارت اداره کل فنی و حرفه ­ای استان البرز نماید:

•    دوره آموزشی پرزنته و شیت بندی معماری به کمک نرم ­افزار Photoshop(40 ساعت)
  •    دوره آموزشی طراح معماری با نرم افزار 3D-MAX(180 ساعت)

لازم به ذکر است که شرکت­کنندگان در دوره­های آموزشی فوق پس از شرکت در آزمون سازمان فنی و حرفه ای کشور قادر به دریافت مدرک بین المللی و قابل ترجمه از سوی این سازمان می­گردند. از تمامی دانشجویان علاقه­ مند به شرکت در این دوره ­های آموزشی دعوت می­شود، جهت انجام پیش ثبت نام با در دست داشتن

مدارک زیر به دفتر مرکز ارتقاء شایستگی های حرفه ای دانشجویان (SCD) در مقابل سلف دانشگاه مراجعه نمایند:

1.      یک قطعه عکس 4*3
  2.      کپی تمام صفحات شناسنامه
  3.      کپی کارت مالی

متقاضیان گرامی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02634524701 داخلی 113 تماس حاصل نمایند.