گروه خبري : خبر تیتر
تاريخ انتشار : 1397/10/18 - 10:26
پذیرش بدون کنکور بهمن ماه 97
موسسه آموزش عالی رسام، تنها دانشگاه غیرانتفاعی و اولین و تنها دانشگاه مجهز به مرکز توسعه شایستگی های حرفه­ ای دانشجویان (SCD) در استان البرز، در بهمن ماه 1397 در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی به صورت بدون کنکور در رشته­ های مختلف دانشجو می پذیرد. از داوطلبان گرامی درخواست می گردد با مطالعه دقیق این اطلاعیه نسبت به مراجعه حضوری به موسسه اقدام نمایند.

موسسه آموزش عالی رسام، تنها دانشگاه غیرانتفاعی و اولین و تنها دانشگاه مجهز به مرکز توسعه شایستگی های حرفه­ ای دانشجویان (SCD) در استان البرز، در بهمن ماه 1397 در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی به صورت بدون کنکور در رشته­ های زیر دانشجو می پذیرد:

• معماری
  • شهرسازی
  • ارتباط تصویری
  • هنرهای تجسمی
  • طراحی پارچه
  • مدیریت
  • روان شناسی
  • حسابداری
  • علوم قضایی
  • تربیت بدنی

زمان:

متقاضیان گرامی می توانند از روز سه شنبه مورخ 18/10/97 لغایت 6/11/97 از ساعت 9 صبح الی 16 ظهر، با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به محل دانشگاه به نشانی: "کرج، خیابان شهید بهشتی (میانجاده) به سمت باغستان، نرسیده به میدان امام حسین (ع)، موسسه آموزش عالی رسام" مراجعه نمایند.

***توجه***

*نظر به ظرفیت محدود دانشگاه در این مرحله از تکمیل ظرفیت، اولویت پذیرش بر اساس زمان مراجعه حضوری می باشد*

مدارک مورد نیاز:

1. اصل و کپی مدرک تحصیلی
  2. اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه
  3. اصل و کپی کارت ملی پشت و رو
  4. یک قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ در سال ‌جاري‌

متقاضیان گرامی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09306066634 تماس حاصل نموده و یا به واحد آموزش دانشگاه مراجعه نمایند.

در پایان ضمن آرزوی موفقیت روز افزون برای شما عزیزان به اطلاع می رساند، دانشگاه رسام مفتخر است خدمات زیر را جهت افزایش رفاه حال دانشجویان عزیز ارائه نماید:

• ارائه خوابگاه تحت نظارت موسسه برای دانشجویان غیر بومی بدون پرداخت ودیعه
  • ارائه مدرک جهانی ILO