گروه خبري : اخبار دانشگاه سمینار
تاريخ انتشار : 1397/09/21 - 10:51

گروه ارتباط تصویری دانشگاه رسام به مناسبت هفته پژوهش تقدیم میکند: "سمینار تخصصی Type in Motion"

از‏ آنجايي كه هر رسانه‏ ابزار خاص خود را براي انتقال پيام لازم دارد، شاید بتوان گفت موشنگرافيكس قدرتمند‏ترين ابزار براي رسانه هاي زمان محور است. موشن گرافيكس ابزاري است كه از طريق تركيب تصوير، نوشتار، صدا و حركت، پيام را از طريق رسانه به مخاطب مي‏رساند. حروف ثابت، فرم هاي ساده‏ گرافيكي، تصوير‏سازي هاي دو‏بعدي و سه بعدي و عكس ها از لحظه اي كه با يك هدف مشخص متحرك مي‏شوند قدم در دنياي موشن گرافيكس مي‏گذارند. حس انگیزی به واسطه تایپوگرافی، حرکت و صدا به ما کمک می کند تا با استفاده از انواع حروف (فونت)، سایز حروف، وضوح و عمق، بعد جدیدی به معنا و پیام اثر ببخشیم. سمینار تخصصیType in Motion با تدریس جناب آقای عمار عیسی پور متخصص در حوزه موشن گرافیک و عضو انجمن موشن گرافیک ایران، مروری مبسوط بر این ابزار ارزنده را شامل خواهد بود. همچنین، در ادامه این سمینار، کارگاه (( فیلیپ بوک خودت را بساز!)) با تمرکز بر مباحثی چون آموختن یافتن یک ایده خلاق و مسائل تئوری و عملی نوشتار و حرکت در حروف، ارائه خواهد شد. شرکت در این کارگاه تخصصی به تمامی افرادی که قصد ساختن یک اثر برای پروموشن شخصی دارند، توصیه می گردد.