En Fa
گروه خبري : خبر تیتر
تاريخ انتشار : 1397/09/06 - 10:40
سلسله کارگاه های آموزشی دانشگاه رسام به مناسبت هفته پژوهش بزرگترین رویداد پژوهشی سال"کارگاه تخصصی تفسیر نقاشی"
آزمون HTP (خانه-درخت-شخص) از مهم ترین آزمون های فرافکن در روان شناسی می باشد. این گروه از آزمون ها با پیشگیری از مقاومت های روانی ناهشیار افراد، تصویری دقیق از دنیای درونی آنها در اختیار قرار می دهد

آزمون HTP(خانه-درخت-شخص) از مهم­ترین آزمون­های فرافکن در روان­شناسی می­باشد. این گروه از آزمون­ها با پیشگیری از مقاومت­های روانی ناهشیار افراد، تصویری دقیق از دنیای درونی آنها در اختیار قرار می­دهد و در نتیجه آزمون­هایی ارزشمند و پرکاربرد به شمار می­روند. مدرس کارگاه خانم اعظم افشاری، متخصص حوزه روان­سنجی، با دانش و تجربه جامعی  که در خصوص آزمون­های روانی دارند در این کارگاه تخصصی فرایند اجرا و تفسیر آزمون HTPرا آموزش خواهند داد. نظر به کاربرد گسترده و وسیع این گروه از آزمون­ها، از تمامی دانشجویان و علاقه­ مندان به حوزه روان­شناسی دعوت می­گردد در این کارگاه آموزشی شرکت نمایند.