En Fa
گروه خبري : اخبار دانشگاه دانشجویی - مالی
تاريخ انتشار : 1395/06/08 - 08:55
دستور العمل صدور تسویه حساب بر خط

با احترام ، به استحضار می رساند در راستای رفاه حال دانش آموختگان و توسعه خدمات رسانی توام با کرامت انسانی از تاریخ 96/01/26 صدور تسویه حساب به صورت برخط در سیستم فاز دو ایجاد گردیده است:

فرآیند صدور تسویه حساب برخط به شرح ذیل می باشد:

1-  پرداخت بدهی تا مقطع مورد نظر جهت درخواست تسویه حساب

2-  درخواست صدور تسویه حساب توسط دانش آموختگان از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس: www.bp.swf.ir

3-  بررسی پرونده توسط کارشناس دانشگاه و صدور تسویه حساب برای دانش آموختگان پس از تکمیل مستندات و رفع نقص پرونده

4-  دانش آموختگانی که دارای چند مقطع تحصیل هستند ، اولویت صدور تسویه حساب با مقاطع پایین تر می باشد.

توجه:

الف- در صورتی که درخواست  تسویه حساب به هر دلیلی میسر نباشد، لازم است کارشناس دانشگاه به دانش آموخته اعلام اشکال نماید.

ب- در صورتی که اشکال عدم صدور تسویه حساب مربوط به صندوق رفاه دانشجویان باشد، درخواست رفع اشکال از طریق منوی درخواست کار به صندوق ارسال گردد.