En Fa

تاريخ انتشار : 1394/03/31 - 13:30
امضای تفاهم نامه مابین دانشگاه رسام و مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای

امضای تفاهم نامه مابین دانشگاه رسام و مرکزتربیت و پژوهش های فنی و حرفه ای که  برخی از مفاد قرارداد به شرح ذیل می باشد  :

1.       فراهم سازی فرصت حضور دانشجویان جهت شرکت در دوره ها و همایشهای تخصصی .

2.       طراحی و اجرای دوره های آموزشی و کارگاه های تخصصی در راستای توافق طرفین.

3.    به کارگیری نیروهای متخصص،استادان ،مدرسین و مربیان مجرب برای تدریس و اجرای دوره های آموزشی توافق شده .

4.    فراهم سازی فرصت حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دکتری در اجرای طرح ها  و پایان نامه های  فنی و تخصصی در دپارتمان های مرکز .

5.    فراهم سازی شرایط حضور مربیان مرکز در میزگردهای تخصصی و کارگاه های علمی آموزشی به منظور کسب تجربه و تبادل دانش فنی .

6.       فراهم سازی ارتباط انجمن های علمی دانشگاه و دپارتمانهای آموزشی مرکز.

7.    معرفی افراد متخصص و اساتید جهت عضویت در کارگروه های تخصصی برای تولید ،اصلاح و بازنگری دوره ها و استانداردهای آموزشی،شغلی .

8.       فراهم سازی زمینه ارتقاء علمی مربیان و کارشناسان مرکز.

9.    طراحی و برگزاری دوره ها و سمینارهای تخصصی و مهارتی در حوزه های مختلف به ویژه فناوری های نوین و مهارت های پیشرفته .

10.   نیاز سنجی آموزشی در بخش های مختلف بازار و صنعت  و تبادل اطلاعات به دست آمده

11.  همکاری در تهیه سر فصل های آموزشی و تولید محتوا درسی و بسته های آموزشی دوره های حضوری و غیرحضوری و اجرای آن

12.   همکاری در اجرای همایش ها و کارگاه های آموزشی فنی و تخصصی .

13.   استفاده متقابل از توان علمی و مهارتی طرفین به منظور ارتقاء کیفیت برگزاری دوره های آموزشی.

14.   طراحی و اجرای همایش ها و سمینارهای مشترک علمی ،آموزشی.